SELSKABSMENUER

NØRRE VINKEL MENUEN

Forret: 
Gravet torskeryg med fennikel cruditè, sennep og honningskum

Hovedret: 
Kalvemørbrad vendt i brunet smør med timian. Hertil serveres en cassoulet med årstidens grønt, Pomme Fondant, bagte rødbeder og syltet perleløg
 

Dessert: 
Mørk chokolademousse serveret med romsyltet sommerbær, små kys, mazarinkage og en lille pose med en lidt sprødt

Pris: 350 kr. per person
635 kr. per person inkl. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 5 t.
735 kr. per person inkl. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 7 t.
925 kr. per person inkl. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 5 t. samt overnatning
1.010 kr. per person inkl. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 7 t. samt overnatning
Tillæg for enkeltværelse 200 kr.
 

Der kan tilkøbes
Mellemret:
30 kr. per person
Symfoni af agurk tilsmagt med timian, tomat og gin

Ost:
35 kr. per person
Fyrmesterost serveret med svesker i portvin

Natmad: 
39 kr. per person
Vælg mellem:
Hønsesalat i lune croissanter
Pålægs- og ostebord
Hotdogs med tilbehør
Sprængt spidsbryst med stuvet kål, rugbrød og kanelsukker
Mulligatawny karrysuppe med kylling, ris og kokos

MIX-SELV MENU

Med mix-selv menuen bestemmer du selv hvilken forret, hovedret og dessert, du kunne tænke dig. Du kan vælge mellem nedenstående retter:

Forretter:
Fiskesuppe med kammusling
Varmrøget torskeryg serveret med svampecreme og bacon
Ristet rødtungefilet serveret på asparges med citronsauce
Koldrøget laks med krydderurtemayonnaise

Hovedretter:
Perlehønebryst med tre slags kål
Kalv stegt som vildt serveret med halve æbler, waldorfsalat, asier, hvide og brunede kartofler samt vildtsauce
Gammeldags oksesteg serveret med glaserede løg, gulerødder, bønner, hvide kartofler samt skysauce, surt og sødt

Desserter:
Parfaitis med flødeskum og frugt
Lille citrontærte med saltet karamel og marengs
Mormors chokoladebrød med iset jersey mælk
Udvalg af oste med tilbehør
Bryllupsiskage (+30 kr. per person)

Pris: 380 kr. per person
659 kr. per person inkl. velkomst, vin, øl og sodavand i 5 t.
759 kr. per person inkl. velkomst, vin, øl og sodavand i 7 t.
935 kr. per person inkl. velkomst, vin, øl og sodavand i 5 t. samt overnatning
1.020 kr. per person inkl. velkomst, vin, øl og sodavand i 7 t. samt overnatning
Tillæg for enkeltværelse 200 kr.

Der kan tilkøbes
Natmad:
39 kr. per person
Vælg mellem
Hønsesalat i lune croissanter
Pålægs- og ostebord
Hotdogs med tilbehør
Sprængt spidsbryst med stuvet kål, rugbrød og kanelsukker
Mulligatawny karrysuppe med kylling, ris og kokos

Ring: 97 82 22 11 For booking

SÆSONMENUER

Når du vælger en af Nørre Vinkels sæsonmenuer, får du og dine gæster en menu, som tager udgangspunkt i årstidernes tilgængelig råvarer.

Pris: 365 kr. per person
649 kr. per person inkl. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 5 timer
749 kr. per person inkl. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 7 timer
925 kr. per person inkl. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 5 timer samt overnatning
1.010 kr. per person inkl. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 7 timer samt overnatning
Tillæg for enkeltværelse 200 kr.
 

Forårsmenu (Kan bestilles i februar, marts og april)

Forret:
Stenbiderrogn med dildblinis, creme fraiche og rødlø

Hovedret:
Kalveculotte med ratatouille, hasselbagt kartoffel og kalvesky

Dessert:
Mormors chokoladebrød med hjemmerørt smør og iskold jersey mælk
 

Sommermenu (Kan bestilles i maj, juni og juli)

Forret:
Asparges med pocheret æg og karse

Hovedret:
Perlehøne med nye grøntsager, små kartofler og timiansky

Dessert:
Iset rabarber og vaniljeis

Efterårsmenu (Kan bestilles i august, september og oktober)

Forret:
Kulmule escabeche med salturt

Hovedret:
Langtidstilberedt svinebryst med persilleemulsion og smørstegte kartofler vendt i krydderurter

Dessert:
Lille citrontærte med saltet karamel og marengs
 

Vintermenu (Kan bestilles i november, december og januar)

Forret:
Røget fasanbryst med syrlige salater og mørkeskovbær

Hovedret:
Rødvinsmarineret oksemørbrad med bagte rodfrugter og rødvinssauce

Dessert:
Variationer af chokolade
 

Der kan tilkøbes

Ost:
35 kr. per person
Fyrmesterost serveret med svesker i portvin

Natmad:
39 kr. per person
Vælg mellem
Hønsesalat i lune croissanter
Pålægs- og ostebord
Hotdogs med tilbehør
Sprængt spidsbryst med stuvet kål, rugbrød og kanelsukker
Mulligatawny karrysuppe med kylling, ris og kokos

BUFFETTER

Buffet nr. 1
Røget laks med rygeost og æble
Gravet laks med rævesauce
Rejer med kryddermayonnaise
Indbagt fisk med urter og svampe
Helstegt oksefilet
2 slags valgfri salater
1 slags kartoffel
Oste fra ind- og udland med tilbehør
Smør og hjemmelavet brød

Pris: 235 kr. per person

Buffet nr. 2
Limemarineret laks med limemayonnaise
Havtaskemedaljon med peberfrugtsalsa
Røget dyrekølle med friskost og syrlige salater
Helstegt kalveculotte
Ribbensteg
2 slags valgfri salater
1 slags kartoffel
Oste fra ind- og udland med tilbehør
Smør og hjemmelavet brød

Pris: 275 kr. per person

Buffet nr. 3
Pestobagt laks
Indbagt hvid fisk
Torskemedaljoner med sennep, rødbeder og kapers
Tatar af rimet laks med krydderurtemayonnaise og salte mandler
Honningstegt andebryst med kål og panchetta
Salt- og krydderurteindbagt kalvemørbrad
2 slags valgfri salater
1 slags kartoffel
Oste fra ind- og udland med tilbehør
Smør og hjemmelavet brød

Pris: 300 kr. per person 

Salater:
Melonsalat med ruccola
Hestebønnesalat med senneps- og persillemarinade
Bagte og honningglaseret rodfrugter
Broccolisalat med bacon
Tomatsalat med basilikum, rødløg og mozzarella
Sort bønnesalat med mango, piment og lime

Der kan tilkøbes
Dessertbuffet med 3 slags desserter 45 kr. per person
Vin, øl og sodavand i 5 timer 350 kr. per person