SELSKABSMENUER

FESTARRANGEMENTER

Med Nørre Vinkels festarrangement får man mulighed for selv at sammensætte en menu til sine gæster. Vælg den forret, hovedret og dessert samt natmad som passer bedst til festens anledning. Vi lover at dine gæster vil få sig et festmåltid, de sent vil glemme. 

 

Forretter:

• Lufttørret skinke med æblesalsa
• Ristet rødtungefilet serveret på asparges med citronsauce
• Koldrøget laks med krydderurtemayonnaise
• Rørt laksetatar med urtesalat
• Husets hvidvin ad libitum

Hovedretter:

• Kalvemørbrad vendt i brunet smør med timian, hertil serveres årstidens grønt, pommes Anna, bagte rødbeder og syltede perleløg
• Bertels gris med pommes anna og sauce
• Helstegt oksemørbrad med portvinssauce, pommes duchesse, sæsonens grønt og sprøde chips
• Husets rødvin ad libitum

Desserter:

• Mørk chokolademousse serveret med romsyltede sommerbær, små kys, mazarinkage og sprødt
• Citronfromage med citronsorbet og brændt hvid chokolade
• Blondie med bær og sorbet
• 1 glas dessertvin
• Kaffe samt 1 glas cognac eller likør

Natmad:

• Pålægs- og ostebord med lun leverpostej
• Hotdogs med tilbehør
• Suppe efter eget valg

 

Fest uden overnatning:

899 kr. pr. person 
• Inklusiv velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 7 timer + kaffe/cognac/bailey

379 kr. pr. person
• Inklusiv 3 retter, bordpynt og betjening, eksklusiv drikkevarer


Fest med overnatning:

1299,00 kr. pr. person i dobbeltværelse 
• Inklusiv velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 7 timer + kaffe/cognac/baileys samt morgenmad 

(Tillæg for enkeltværelse 200 kr.)


Der kan tilkøbes:

• Thybo Ost fra Thise Mejeri serveret med svesker i portvin og hjemmelavet knækbrød 45 kr. per person


Fra kl. 01.00 beregnes der 40 kr. per halve time, for øl, vand og vin pr. gæst som er tilmeldt til festen.

BUFFETER

Med en af vores spændende buffeter kan du og dine gæster nyde en uformel fest med mange forskellige smagsindtryk. Vælg den buffetmulighed som passer bedst til dit selskab. 

 

Buffet 1:

• Koldrøget laks med urteskum og sprøde salater
• Ovnbagt torsk på rødløgskompot med cremet fiskesauce
• Lufttørret skinke med pesto og saltbagte mandler
• 1/2 æg med rejer og krydderurtedressing
• Helstegt oksefilet
• Pestostegt unghanebryst
• 2 slags kartofler (små ristede og flødekartofler)
• 3 slags salat (melon, broccoli og mixet salat)
• Rødvinssauce
• Svampesauce
• Oste fra ind- og udland
• Brownie med rørt is og syltede bær
• Frugtstænger med marcipan 
• Hjemmebagt brød og smør

Pr. kuvert kr. 278,00


Buffet 2:

• Hel dampet laks med rød dressing, rejer og asparges
• ½ æg med urtemayo og rejer
• Rørt laksetatar på sprødt salat
• Indbagt vesterhavsfisk med urter og svampe
• Røget dyrekølle
• Langtidsstegt kalveculotte
• Sennepsglaceret skinke
• 2 slags kartofler (små ristede og flødekartofler)
• 3 slags salat (melon, broccoli og mixet salat)
• Rødvinssauce
• Oste fra ind- og udland
• Islagkage med frugt
• Citronfromage i små skåle
• Chokoladekage med saltet karamelskum
• Hjemmebagt brød og smør

Pr. kuvert kr. 328,00


Buffet 3:

• Bagt vesterhavsfisk med rødvinsstegte løg og fiskesauce
• Koldrøget laks med syltede agurker, frisk salat og grøn olie
• Oksecarpaccio med oliven og urtemayo
• Røget dyrekølle med urtecreme og balsamicoglace
• Helstegt oksemørbrad
• Bertels gris
• Bagte rodfrugter
• Rødvinssauce
• Sennepssauce
• 2 slags kartofler (små ristede og flødekartofler)
• 3 slags salat (melon, broccoli og mixet salat)
• Oste fra ind- og udland
• Nørre Vinkel Intense chokoladekage med rørt is og syltede bær
• Bærtærte med rørt creme fraiche
• Citronfromage
• Hjemmebagt brød og smør

Pr. kuvert kr, 378,00

 Der kan ved alle buffeter tilkøbes vores buffetfavorit tarteletter til 15 kr. pr. person. 

Fra kl. 01.00 beregnes der 30 kr. per halve time, for øl, vand og vin pr. gæst som er tilmeldt.

Ring: 97 82 22 11 For booking