SELSKABSMENUER

FESTARRANGEMENTER

Med Nørre Vinkels festarrangement får man mulighed for selv at sammensætte en menu til sine gæster. Vælg den forret, hovedret og dessert samt natmad som passer bedst til festens anledning. Vi lover at dine gæster vil få sig et festmåltid, de sent vil glemme. 

 

Forretter:

• Lufttørret skinke med æblesalsa
• Ristet rødtungefilet serveret på asparges med citronsauce
• Koldrøget laks med krydderurte-mayonnaise
• Varmrøget torskeloin med svampestuvning, bacon og syltede glaserede rødbeder
• Husets hvidvin ad libitum

Hovedretter:

• Kalvemørbrad vendt i brunet smør med timian, hertil serveres årstidens grønt, pommes Anna, bagte rødbeder og syltede perleløg
• Gris fra Ausumgaard med årstidens grøntsager og hasselback kartofler + sauce
• Helstegt oksemørbrad med portvinssauce, pommes duchesse, sæsonens grønt og sprøde chips
• Husets rødvin ad libitum

Desserter:

• Mørk chokolademousse serveret med romsyltede sommerbær, små kys, mazarinkage og en lille pose med lidt sprødt
• Citronfromage med bagt hvid chokolade, krystalliseret citrusskaller og citronsne
• Nøddekurv med biscuit bund overhældt med bær- og anissirup hertil Pernod og rørt vaniljeis
• 1 glas dessertvin
• Kaffe samt 1 glas cognac eller likør

Natmad:

• Pålægs- og ostebord med lun leverpostej
• Hotdogs med tilbehør
• Suppe efter eget valg
• Tarteletter med høns i asparges
• Frikadeller med kold kartoffelsalat

 

Fest uden overnatning:

849 kr. pr. person 
• Inklusiv velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 7 timer + kaffe/cognac/bailey

368 kr. pr. person
• Inklusiv 3 retter, bordpynt og betjening, eksklusiv drikkevarer


Fest med overnatning:

1149,00 kr. pr. person i dobbeltværelse 
• Inklusiv velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 7 timer + kaffe/cognac/baileys samt morgenmad 

(Tillæg for enkeltværelse 200 kr.)


Der kan tilkøbes:

• Thybo Ost fra Thiese Mejeri serveret med svesker i portvin og hjemmelavet knækbrød 45 kr. per person


Fra kl. 01.00 beregnes der 30 kr. per halve time, for øl, vand og vin pr. gæst som er tilmeldt.

BUFFETER

Med en af vores spændende buffeter kan du og dine gæster nyde en uformel fest med mange forskellige smagsindtryk. Vælg den buffetmulighed som passer bedst til dit selskab. 

 

Buffet 1:

• Koldrøget laks med urteskum og sprøde salater
• Ovnbagt torsk på rødløgskompot med cremet fiskesauce
• Lufttørret skinke med pesto og saltbagte mandler
• Italiensk fennikelpølse med soltørrede tomater
• Helstegt oksefilet
• Pestostegt unghanebryst
• 2 slags kartofler efter eget valg
• 2 slags salat efter eget valg
• Rødvinssauce
• Svampesauce
• Oste fra ind- og udland
• Brownie med rørt is og syltede bær
• Frugtstænger med marcipan 
• Hjemmebagt brød og smør

Pr. kuvert kr. 278,00


Buffet 2:

• Hel dampet laks med rød dressing, rejer og asparges
• ½ æg med urtemayo og rejer
• Hønsesalat med bacon
• Indbagt vesterhavsfisk med urter og svampe
• Tarteletter med høns i asparges
• Langtidsstegt kalveculotte
• Sennepsglaceret skinke
• 2 slags kartofler efter eget valg
• 3 slags salat efter eget valg
• Rødvinssauce
• Oste fra ind- og udland
• Islagkage med frugt
• Citronfromage i små skåle
• Chokoladekage med saltet karamelskum
• Hjemmebagt brød og smør

Pr. kuvert kr. 328,00


Buffet 3:

• Bagt vesterhavsfisk med rødvinsstegte løg og fiskesauce
• Koldrøget laks med syltede agurker, frisk salat og grøn olie
• Oksecarpaccio med oliven og urtemayo
• Røget dyrekølle med urtecreme og balsamicoglace
• Helstegt oksemørbrad
• Gris fra Ausumgaard
• Bagte rodfrugter
• Rødvinssauce
• Sennepssauce
• 2 slags kartofler efter eget valg
• 2 slags salat efter eget valg
• Oste fra ind- og udland
• Nørre Vinkel Intense chokoladekage med rørt is og syltede bær
• Bærtærte med rørt creme fraiche
• Fromage efter eget valg serveret i små skåle
• Hjemmebagt brød og smør

Pr. kuvert kr, 378,00

 

Fra kl. 01.00 beregnes der 30 kr. per halve time, for øl, vand og vin pr. gæst som er tilmeldt.

Ring: 97 82 22 11 For booking