Selskabsmenuer

 

 

Nørre Vinkel Menuen

Forret: Gravet torskeryg med fennikel cruditè, sennep og honningskum

 

Hovedret: Kalvemørbrad vendt i brunet smør med timian hertil serveres en cassoulet med årstidens grønt, Pomme Fondant, bagte rødbeder og syltet perleløg

 

Dessert: Mørkchokolademousse serveret med romsyltet sommerbær, små kys, mazarinkage og en lille pose med en lidt sprødt

 

Pris: 350 kr. per person

 

635 kr. per person inc. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 5 t.

735 kr. per person inc. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 7 t.

925 kr. per person inc. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 5 t. samt overnatning

1.010 kr. per person inc. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 7 t. samt overnatning

Tillæg for enkeltværelse 200 kr.

 

Der kan tilkøbes

 

Mellemret: 30 kr. per person

Symfoni af agurk tilsmagt med timian, tomat og gin

 

Ost: 35 kr. per person

Fyrmesterost serveret med svesker i portvin

 

Natmad: 39 kr. per person

Vælg mellem:

Hønsesalat i lune croissanter

Pålægs- og ostebord

Hotdogs med tilbehør

Sprængt spidsbryst med stuvet kål, rugbrød og kanelsukker

Mulligatawny karrysuppe med kylling, ris og kokos

 

 

Sæsonmenuer

Når du vælger en af Nørre Vinkels sæsonmenuer, får du og dine gæster en menu, som tager udgangspunkt i årstidernes tilgængelig råvarer.

  

Pris: 365 kr. per person

 

649 kr. per person inc. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 5 timer

749 kr. per person inc. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 7 timer

925 kr. per person inc. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 5 timer samt overnatning

1.010 kr. per person inc. velkomstdrink, vin, øl og sodavand i 7 timer samt overnatning

Tillæg for enkeltværelse 200 kr.

 

Der kan tilkøbes

 

Ost: 35 kr. per person

Fyrmesterost serveret med svesker i portvin

 

Natmad: 39 kr. per person

Vælg mellem

Hønsesalat i lune croissanter

Pålægs- og ostebord

Hotdogs med tilbehør

Sprængt spidsbryst med stuvet kål, rugbrød og kanelsukker

Mulligatawny karrysuppe med kylling, ris og kokos

 

Forårsmenu (Kan bestilles i februar, marts og april)

 

Forret: Stenbiderrogn med dildblinis, creme fraiche og rødløg

Hovedret: Kalveculotte med ratatouille, hasselbagt kartoffel og kalvesky

Dessert: Mormors chokoladebrød med hjemmerørt smør og iskold jersey mælk

 

Sommermenu (Kan bestilles i maj, juni og juli)

 

Forret: Asparges med pocheret æg og karse

Hovedret: Perlehøne med nye grøntsager, små kartofler og timiansky

Dessert: Iset rabarber og vaniljeis

 

Efterårsmenu (Kan bestilles i august, september og oktober)

 

Forret: Kulmule escabeche med salturt

Hovedret: Langtidstilberedt svinebryst med persilleemulsion og smørstegte kartofler vendt i krydderurter

Dessert: Lille citrontærte med saltet karamel og marengs

 

Vintermenu (Kan bestilles i november, december og januar)

 

Forret: Røget fasanbryst med syrlige salater og mørkeskovbær

Hovedret: Rødvinsmarineret oksemørbrad med bagte rodfrugter og rødvinssauce

Dessert: Variationer af chokolade

Buffetter

Buffet nr. 1

Røget laks med rygeost og æble

Gravet laks med rævesauce

Rejer med kryddermayonnaise

Indbagt fisk med urter og svampe

Helstegt oksefilet

2 slags valgfri salater

1 slags kartoffel

Oste fra ind- og udland med tilbehør

Smør og hjemmelavet brød

 

Pris: 235 kr. per person

 

 

Buffet nr. 2

Limemarineret laks med limemayonnaise

Havtaskemedaljon med peberfrugtsalsa

Røget dyrekølle med friskost og syrlige salater

Helstegt kalveculotte

Ribbensteg

2 slags valgfri salater

1 slags kartoffel

Oste fra ind- og udland med tilbehør

Smør og hjemmelavet brød

 

Pris: 275 kr. per person

 

 

Buffet nr. 3

Pestobagt laks

Indbagt hvid fisk

Torskemedaljoner med sennep, rødbeder og kapers

Tatar af rimet laks med krydderurtemayonnaise og salte mandler

 Honningstegt andebryst med kål og panchetta

Salt- og krydderurteindbagt kalvemørbrad

2 slags valgfri salater

1 slags kartoffel

Oste fra ind- og udland med tilbehør

Smør og hjemmelavet brød

 

Pris: 300 kr. per person

 

Salater:

Melonsalat med ruccola

Hestebønnesalat med senneps- og persillemarinade

Bagte og honningglaseret rodfrugter

Broccolisalat med bacon

Tomatsalat med basilikum, rødløg og mozzarella

Sort bønnesalat med mango, piment og lime

 

Der kan tilkøbes

 

Dessertbuffet med 3 slags desserter 45 kr. per person

 

Vin, øl og sodavand i 5 timer 350 kr. per person



Mix-selv menu

Med mix-selv menuen bestemmer du selv hvilken forret, hovedret og dessert, du kunne tænke dig. Du kan vælge mellem nedenstående retter:

 

Forretter:

Fiskesuppe med kammusling

Varmrøget torskeryg serveret med svampecreme og bacon

Ristet rødtungefilet serveret på asparges med citronsauce

Koldrøget laks med krydderurtemayonnaise

 

Hovedretter:

Perlehønebryst med 3 slags kål

Kalv stegt som vildt serveret med halve æbler, waldorfsalat, asier, hvide og brunede kartofler samt vildtsauce

Gammeldags oksesteg serveret med glaserede løg, gulerødder, bønner, hvide kartofler samt skysauce, surt og sødt

 

Desserter:

Parfaitis med flødeskum og frugt

Lille citrontærte med saltet karamel og marengs

Mormors chokoladebrød med iset jersey mælk

Udvalg af oste med tilbehør

Bryllupsiskage (+30 kr. per person)

 

Pris: 380 kr. per person

 

659 kr. per person inc. velkomst, vin, øl og sodavand i 5 t.

759 kr. per person inc. velkomst, vin, øl og sodavand i 7 t.

935 kr. per person inc. velkomst, vin, øl og sodavand i 5 t. samt overnatning

1.020 kr. per person inc. velkomst, vin, øl og sodavand i 7 t. samt overnatning

Tillæg for enkeltværelse 200 kr.

 

Der kan tilkøbes

 

Natmad: 39 kr. per person

Vælg mellem

Hønsesalat i lune croissanter

Pålægs- og ostebord

Hotdogs med tilbehør

Sprængt spidsbryst med stuvet kål, rugbrød og kanelsukker

Mulligatawny karrysuppe med kylling, ris og kokos