Nytårsmenu ud af huset

TAPAS

Rimet kammuslinger med selleripure og æbletuile
Fiske cremesuppe med urter
Torsk carpaccio med orange og piment dressing
Røget laks med peberrods creme og soyamandler
Lobster Roll serveret i brioche brød
Østers med syltet havtorn og citron
Gjellerodde skinke fra Mortensen med Hjemmelavet chutney
Foie gras terrin med sauterne gelè
Rilette af mørk øl og svinebryst med salvie og citron
Kalvetartar med kapers, rødbede og æg 64`
Confiteret mini chorizo med hvidløg og persille
Spansk tortilla med røget paprika og pancetta
Bagte Gulerødder i orange og kørvel
Bagte rødbeder med friskost og lakrids
3 gange selleri. Bagt, pure og chip
Syrlige salater med nødder, hindbær og blåskimmel
Fyrmester ost med rosiner i citrus og hvidvin
Gedeost fra Sondrup gård serveret med kvædegele
Sort Gjessing. Lækker blåskimmel serveret med bagte blommer i kanel
Ekstra lagret thybo fra Thise mejeri serveret med marineret abrikoser
Rød løber med sprøde flager
Chokoladetærte med karamel creme og myntesukker
Nøddehorn/kransekage
Vanilje penna cotta med bagte bær og chokoladelåg
 
Brød og god olivenolie samt balsamico
 
Vælg mellem 8 stk. 250,- 16 stk. 450,- eller 24 stk. 600,-