Menukort

 
Køkkenet åbner kl. 17.30 og lukker kl. 21.00
Restauranten er lukket hver søndag t.o.m. 31/12-2020

Menu

3 retter - 318 kr.        5 retter - 428 kr.

 

Forret

Koldrøget laks med saltede mandler og frisk agurk

Mellemret

Røget krondyr med havtorn og frisk bitter salat

Hovedret

Oksemørbrad med rødvinsglace, svampe og græskarpuré

Ost

Thybo med marinerede oliven og hjemmelavet knækbrød

Dessert

Æbletrifli med æbler fra haven

 

Alle dage (eksklusiv fredag): 

A la carte

Koldrøget laks med saltede mandler og frisk agurk 90 kr.

Røget krondyr med havtorn og frisk bitter salat 90 kr.

Oksemørbrad med rødvinsglace, svampe og græskarpuré 218 kr.

Fyldt rødspætte med hummersauce og kartofler 239 kr.

Bøfsandwich med det hele 148 kr. 

Thybo med marinerede oliven og hjemmelavet knækbrød 79 kr. 

Æbletrifli 75 kr. 

Nørre Vinkels chokoladekage med vanille parfait og syltede bær 75 kr. 

Steakaften - hver fredag

Steak af oksefilet (150 gram) 
Med salatbord, bagt kartoffel, grillet tomat samt sauce - og kvaliteten er i top!

200 gram 

250 gram

Du bestemmer selv størrelsen på bøffen, pr. 50 gram ekstra 

F.eks en rigtig "KÅRLBØF" på 600 gram

Hakkebøf 250 gram 
Med salatbord, bagt kartoffel, grillet tomat samt sauce

Laksesteak 
Med salatbord, bagt kartoffel, grillet tomat samt sauce

Spareribs 1 rack ( 25 min. ) 
m/Pommes Frites og salatbord

Spareribs 2 rack ( 25 min ) 
m/Pommes Frites og salatbord

Dagens forret 
m/hjemmebagt brød

Dagens dessert 

Kurv m/hvidløgsbrød (4 stk.) 

149,- DKK


164,- DKK

179,- DKK

15,- DKK

284,- DKK

149,- DKK


149,- DKK


149,- DKK


209,- DKK


49,- DKK


49,- DKK

25,- DKK