Menukort

 
Køkkenet åbner kl. 17.30 og lukker kl. 21.00

Menu

3 retter - 328 kr.        5 retter - 438 kr.

 

Forret

Smørstegt rejetoast med skilt sauce og friske urter

Mellemret

Røget krondyr fra Vedersø Vildt med bagte tomater og syltede løg

Hovedret

Boeuf onglet - stegt medium rare med ærter francaise og små kartofler

Ost

Comté med tomat/rosmarin marmelade

Dessert

Mazarinkage med friske marinerede jordbær og syrlig creme fraiche creme

 

ALLE DAGE (Eksklusiv fredag):  

A la carte

Smørstegt rejetoast med skilt sauce og friske urter 98 kr.

Røget krondyr fra Vedersø Vildt med bagte tomater og syltede løg 98 kr.

Boeuf onglet - stegt medium rare med ærter francaise og små kartofler 238 kr.

Stegt rødspætte med persillesauce, kartofler og citron 238 kr.

Bøf á oksefilet med rødvinssauce, dagens salat og kartoffel 218 kr.

Dagens vegetarret 168 kr.

Comté med tomat/rosmarin marmelade 88 kr.

Mazarinkage med friske marinerede jordbær og syrlig creme fraiche creme 88 kr.

Nørre Vinkels chokoladekage med vanilleis og syltede bær 88 kr. 

Steakaften


Hver fredag og søndag

Steak af oksefilet (150 gram) 
Med salatbord, bagt kartoffel, grillet tomat samt sauce - og kvaliteten er i top!

200 gram 

250 gram

Du bestemmer selv størrelsen på bøffen, pr. 50 gram ekstra 

F.eks en rigtig "KÅRLBØF" på 600 gram

Hakkebøf 250 gram 
Med salatbord, bagt kartoffel, grillet tomat samt sauce

Laksesteak 
Med salatbord, bagt kartoffel, grillet tomat samt sauce

Spareribs 1 rack ( 25 min. ) 
m/Pommes Frites og salatbord

Spareribs 2 rack ( 25 min ) 
m/Pommes Frites og salatbord

Dagens forret 
m/hjemmebagt brød

Dagens dessert 

Kurv m/hvidløgsbrød (4 stk.) 

159,- DKK


174,- DKK

189,- DKK

15,- DKK

294,- DKK

159,- DKK


159,- DKK


159,- DKK


219,- DKK


55,- DKK


55,- DKK

25,- DKK