Aftenmenu

Kan bestilles fra den 1. juni for gæster uden ophold med mad

Menu - Serveres mandag og onsdag

Forret

Serrano Gran Reserva med æblesalsa og rucolasalat

Hovedret

Hvidvinsdampet havtaske med nye kartofler, asparges og beurre blanc med urter

Dessert

Chokolademousse med sprødt, sødt og surt

  

Menu - Serveres tirsdag, onsdag og lørdag

Forret

Cremet fiskesuppe med tigerrejer og urter

Hovedret

Kalvemørbrad med Pomme Anna, sommer grønt og timiansky

Dessert

Isset rabarber med vaniljeparfait og sprød kage

3 RETTERS MENU - 319,-

FORRET - 90,-
HOVEDRET - 218,-
DESSERT  - 75,-

 

Nørre Vinkel burger - KR. 148,00 - serveres alle dage undtagen fredag og søndag

Hotellets lækre burger med 200 gr. bøf, syltet rødløg, bacon, cheddar, spejlæg, hjemmelavet Thousand Island dressing i en lun brioche bolle

 

Nørre Vinkel burger - 148,-

(Kan bestilles mandag til torsdag)