Køkkenet åbner kl. 17.30 og lukker kl. 21.00
Restauranten er lukket hver søndag t.o.m. 31/12-2020
Forret
Koldrøget laks med krydderskum, saltede mandler og frisk agurk
Mellemret
Svineterrin fra Ausumgård
Hovedret
Confiterede andelår med appelsinsauce, gulerodspuré, syltede rødbeder og pommes fondant
Ost
Trøffelost med appelsinkogte abrikoser
Dessert
Risalamande med kirsebærsauce
ALLE DAGE (Eksklusiv fredag):
A la carte
Koldrøget laks med krydderskum saltede mandler og frisk agurk 90 kr.
Svineterrin fra Ausumgård med salat 90 kr.
Confiterede andelår med appelsinsauce, gulerodspuré, syltede rødbeder og pommes fondant 218 kr.
Fyldt rødspætte med hummersauce og kartofler 239 kr.
Wienerschnitzel med det hele 218 kr.
Bøfsandwich med det hele 148 kr.
Trøffelost med appelsinkogte abrikoser og hjemmelavet knækbrød 79 kr.
Risalamande med kirsebærsauce 75 kr.
Nørre Vinkels chokoladekage med vanille parfait og syltede bær 75 kr.
Steak af oksefilet (150 gram)
Med salatbord, bagt kartoffel, grillet tomat samt sauce - og kvaliteten er i top!
200 gram
250 gram
Du bestemmer selv størrelsen på bøffen, pr. 50 gram ekstra
F.eks en rigtig "KÅRLBØF" på 600 gram
Hakkebøf 250 gram
Med salatbord, bagt kartoffel, grillet tomat samt sauce
Laksesteak
Med salatbord, bagt kartoffel, grillet tomat samt sauce
Spareribs 1 rack ( 25 min. )
m/Pommes Frites og salatbord
Spareribs 2 rack ( 25 min )
m/Pommes Frites og salatbord
Dagens forret
m/hjemmebagt brød
Dagens dessert
Kurv m/hvidløgsbrød (4 stk.)
149,- DKK
164,- DKK
179,- DKK
15,- DKK
284,- DKK
149,- DKK
149,- DKK
149,- DKK
209,- DKK
49,- DKK
49,- DKK
25,- DKK