Menukort

 Køkkenet åbner kl. 17.30 og lukker kl. 21.00

Prix Fixe Menu

3 retter - 318 kr.        5 retter - 428 kr.

 

Mandag og Onsdag:

Forret

Smørstegt Kammusling med blomkålscrudité og salte mandler

Mellemret

Rørt tatar af røget laks fra Thorsmindefisk med kapersfrit og syrnet fløde

Hovedret

Unghane Danoise med rabarber & mormorsalat

Ost

Blå grude fra Thise Mejeri med brombær nedkogt i rom

Dessert

Pære Belle Helene

  

Tirsdag, torsdag og lørdag:

Forret

Smørdampet hvide asparges med stenbiderrogn

Mellemret

Rørt tatar af røget laks fra Thorsmindefisk med kapersfrit og syrnet fløde

Hovedret

Skindstegt kulmule med sommergrønt og Sauce Hollandaise

Ost

Blå grude fra Thise Mejeri serveret med brombær nedkogt i rom

Dessert

Fuglerede med vaniljecreme, jordbær og hvid chokolade

 

Alle dage: 

Helstegt rødspætte med persillesovs og nye kartofler - 239 kr.

250 gr. hakkebøf med fritter og Sauce Bernaise - 199 kr.

Nørre Vinkel Burger med spejlæg og bacon - KR. 148,00

Dagens Prix Fixe hovedret - 218 kr.

 

 

 

 

Steakaften - hver fredag og søndag

Steak af oksefilet (150 gram) 
Med salatbord, bagt kartoffel, grillet tomat samt sauce - og kvaliteten er i top!

200 gram 

250 gram

Du bestemmer selv størrelsen på bøffen, pr. 50 gram ekstra 

F.eks en rigtig "KÅRLBØF" på 600 gram

Hakkebøf 250 gram 
Med salatbord, bagt kartoffel, grillet tomat samt sauce

Laksesteak 
Med salatbord, bagt kartoffel, grillet tomat samt sauce

Spareribs 1 rack ( 25 min. ) 
m/Pommes Frites og salatbord

Spareribs 2 rack ( 25 min ) 
m/Pommes Frites og salatbord

Dagens forret 
m/hjemmebagt brød

Dagens dessert 

Kurv m/hvidløgsbrød (4 stk.) 

149,- DKK


164,- DKK

179,- DKK

15,- DKK

284,- DKK

149,- DKK


149,- DKK


149,- DKK


209,- DKK


49,- DKK


49,- DKK

25,- DKK