Julefrokost

Igen i år står vi klar til at afholde jeres julefrokost på Hotel Nørre Vinkel eller tilbyde vores lækre julebuffet ud af huset

Vi serverer i år vor overdådige julebuffet lørdag d. 1. fredag den 7. og lørdag den 8. december. Der vil være levende musik med Kom On alle aftenerne.

  • På bordet serveres
    Marineret sild, kryddersild, karrysalat og æg, tomat og agurk
    De kolde retter
    Svinesylte med rødbeder
    Anderilette med grovkornet sennep
    Varmrøget laks med sauce tatar.
    Graved laks med rævesovs
    Røget ørred med grillet lime og
    Pil selv rejer med citrusmayo og røget mayo
    Sort bønnesalat med peberfrugt, mango, lime og koriander
    Rødkålssalat med citrus og tranebær
    Grønkålssalat med æbler og selleri
    Salat med rød dressing og olie/eddike
    De lune retter
    Kålpølser med grønkål
    Leverpostej med svampe og bacon
    Tarteletter med høns i asparges
    Hjemmelavet Frikadeller med rødkål
    Hjemmepaneret rødspættefilet med remo
    Torsk i sennepssauce
    Blodpølse
    Æbleflæsk
    De varme retter
    Ribbensteg
    Sprængt andebryst
    Lammekølle med persille og hvidløg kunne også være en hel skinke
    Sovs, brune og hvide kartofler
    Dessert
    Ris à la mande med mandelgave
    Det store ostebræt med hjemmelavet tilbehør
    Ostekage
    Trifli med appelsin, kaffe og nøddekrokant

    Pr. kuvert incl. kaffe 349,-

    Julebuffet, velkomstdrink, øl, vand, vin, snaps, spiritus (alm. mærker) ad libitum indtil kl. 01.00 og natmad:

    Pr. kuvert: 999,-

    Natmad: Mulligatawny suppe med brød

    Pr. kuvert 69,-

  • Julebuffet & Overnatning
    - Vor overdådige julebuffet
    - Kaffe naturligvis inkluderet
    - Overnatning i dobbeltværelse
    - Morgenbuffet

    Pris pr. person i dobbelt værelse: 799,-

  • Julebuffet hjemme eller i firmaet
    - Sild, karrysalat, æg, tomat og agurk
    - Svinesylte med rødbeder
    - Varmrøget laks med sauce tatar.
    - Grønkålssalat med æbler og selleri
    - Leverpostej med svampe
    - Tarteletter med høns i asparges
    - Torsk i sennepssauce
    - Frikadeller med rødkål
    - Ribbensteg
    - Kalveculotte
    - Sovs og 2 slags kartofler
    - Ostekage
    - Ris à la mande

    Pr. kuvert, incl. brød og smør 228,-
    Min. 10 kuverter