Julefrokost med live musik

27. november, 3. december og 4. december

JULEBUFFET

 

Kolde retter:

• Marinerede sild
• Kryddersild
• Karrysalat med æg, tomat og agurk
• Svinesylte med syltede rødbeder og dijonsennep
• Koldrøget laks fra Thorsminde fisk med sauce tatar
• Gravad laks med rævesauce og slikasparges
• Pil-selv rejer med urtemayonnaise
• Røget krondyr fra Vedersø Vildt med syltede havtorn og peberrodscreme
• Grønkålssalat med æbler, hasselnødder og svesker
• Rødkålssalat med valnødder, appelsiner og vindruer

Lune retter:

• Stegt medister med grønlangkål
• Hjemmepaneret rødspættefilet med remoulade
• Hjemmelavet frikadeller m. rødkål
• Tarteletter med høns i asparges
• Leverpostej med svampe og bacon
• Blodpølse
• Æbleflæsk
• Stegte sild med tyttebær

Varme retter:

• Ribbensteg
• Andebryst
• Brunede kartofler
• Hvide kartofler
• Sovs

Desserter:

• Risalamande med mandelgave
• Chokolade kage med flødeskum og friske bær
• Det store ostebræt
• Brunkager, pebernødder og biscotti

 

PRIS: 369,- per person inklusiv kaffe

 

Læs mere om vores julefrokoster med live musik her