Ophold
på Hotel Nørre Vinkel

Vi har ophold for enhver smag

Her kan du få et åndehul fra hverdagen med afslapning, dejlig gastronomi eller aktive udendørsoplevelser. Vi tilbyder mange muligheder for unikke oplevelser - og ud fra dem har vi sammensat forskellige ophold med hver sit tema. Du behøver ikke bruge tid på planlægningen - vi har allerede tænkt på det hele.

Opholdene er sammensat med udgangspunkt i, at du bor i et af vores dejlige dobbeltværelser, der er dog mulighed for at arrangere opholdene i en af superiorværelserne for en merpris.

Ophold med halvpension

Læs mere

Golfophold

Læs mere
Cyklister ved Vestkysten. Billede fra VisitNordvestkysten.

Cykelophold

Læs mere

Hverdagsophold

Læs mere
Middag i restauranten

Weekendophold

Læs mere

Vin og gastroophold

Læs mere

Når du bor på Nørre Vinkel, er du i pagt med naturen. Den er lige uden for døren, og på Gjellerodde går fårene og græsser samt sørger for, at bevoksningen holdes i ave. Der er masser af muligheder for en aktiv ferie, og Lemvig Golfbane ligger kun 500 meter fra hotellet. Golfbanen er en åben bane i et fantastisk naturskønt, bakket terræn, og den er næsten uden træbevoksning ligesom de gamle berømte baner i Skotland og England. Når du spiller på banen i Lemvig, får du derfor helt andre udfordringer end på de mere traditionelle baner.

Lemvig er kendt i hele Danmark fra Henning Gantriis tegneserie Livets gang i Lidenlund, og når du bevæger dig rundt i byens gader, kan du sikkert genkende både kirken med det karakteristiske, løgformede spir og stationen. Du kan også spadsere en tur langs fjorden i redaktør Ansatz og borgmester Jernsøes fodspor.

Værd at vide

Hotel Nørre Vinkel er indrettet med 33 værelser med bad og farve-tv samt konference- og selskabslokaler med plads til op til 300 personer. Konferencelokalerne har naturligvis alt nødvendigt AV-udstyr og internetopkobling. Nørre Vinkel har også den herlige natur lige uden for dørene, der er en nydelse for både krop og sjæl, perfekt til at spadsere eller løbeture. Der er kun nogle få kilometer til Klosterheden Statsskovdistrikt, hvor der er flere skiltede cykel- og vandreruter. Det er også i Klosterheden, at der for en halv snes år siden for første gang blev udsat bævere i Danmark - måske du kan spotte dem.

Check In og Check Out
Check In fra kl. 15.00 og Check Out kl. 11.00

Morgenmad:
Hverdage kl. 06.30 - kl. 10.00. Weekend kl. 08.00 - kl. 11.00

Trapper: 
Hotellet har kun adgang til 1. sal via trapper, og det er derfor vigtigt at sikre sig et værelse i stueplan hvis man er gangbesværet. 
Forhør desuden om hvilke værelser som er mest handicapvenlige. 

Bagageservice
Bagageservice v/forespørgsel kr. 50,00

Babyseng
Babyseng kan lånes ved forespørgsel

Hund
Hunde er tilladt på udvalgte værelser. Tillæg 100 kr. 

El-ladestander
Hotellet har en el-ladestander til 2 biler. Pris 100 kr.