Julefrokost med live musik

28. november, 4. december og 5. december

Kolde retter:

Marineret sild

Kryddersild

Karrysalat med æg, tomat og agurk

Hjemmelavet stegte sild med tyttebær

Svinesylte med rødbeder

Luftrøret skinke med æblechutney

Røget laks med sauce tatar

Pil-selv rejer med citrus-mayo og røget mayo

 

Salater:

Tomatsalat med salatost og basilikum

Rødkålssalat med citrus og tranebær  

Salat med rød dressing og olie/eddike

 

Lune retter:

Kålpølser med grønlang kål

Leverpostej med svampe og bacon

Tarteletter med høns i asparges

Hjemmelavet frikadeller med rødkål

Hjemmepaneret rødspættefilet med remoulade

Blodpølse

Æbleflæsk

 

Varme retter

Ribbensteg

Andebryst

Sovs

2 slags kartofler

 

Desserter:

Ris à la mande med mandelgave

Det store ostebræt med hjemmelavet tilbehør

Brunkager, pebernødder og biscotti

Chokolademousse

 

PRIS: 349,- per person inc. kaffe

 

Læs mere om vores julefrokoster med live musik her