Festarrangement

Sammensæt selv din festmenu:

Velkomstdrink

Vælg mellem disse forretter:

  • Varmrøget torskeryg m/ svampecreme og bacon
  • Ørredmousse med frisk salat og brød ï‚·ï‚·
  • Ristet rødtunge filet på asparges m/ citronsauce ï‚·
  • Serrano skinke på sprød salat m/melon og dressing ï‚·
  • Aspargessuppe m/hjemmebagt flûtes ï‚·
  • Svampesuppe m/bacon og cognac ï‚·
  • Porresuppe m/rejer eller serrano strimler

Hertil serveres husets hvidvin ad libitum

Vælg mellem disse hovedretter:

  • Helstegt dyrekølle m/ ½ æbler med gelé, waldorfsalat, tyttebær og vildtsauce ï‚·
  • Helstegt kalvefilet m/ rødvinssauce, pesto bagte kartofler og spinat cocotter ï‚·
  • Svinekam Boulangére krydret med nelliker, stegt på lag af løg og kartofler, serveres med whiskysauce og grønsager
  • Honningglaseret andebryst med smørristede kartofler, rødkålssalat, grønsager og sauce bigarade
  • Kalv stegt som vildt m/ glaserede tranebær, ½ æbler waldorf, asier, serveres med brunede og hvide kartofler samt vildtsauce ï‚·
  • Gl. Dags oksesteg m/ glaserede løg, gulerødder, bønner og hvide kartofler, serveres med skysauce, surt og sødt ï‚·
  • Orangemarineret svinekam m/ ristede kartofler, 2 slags salat og orangesauce ï‚·
  • Kalkunbryst farseret med pikantfars, hertil kartoffelbåde, 2 slags salat og estragonsauce ï‚·
  • Carvery - 3 slags kød (Kalv, Svin, Fjerkræ) 4 salater samt 2 slags kartofler og 2 slags sauce + Kr. 80,00 pr. couvert

Hertil serveres husets rødvin ad libitum

Vælg mellem disse desserter:

  • Hjemmelavet islagkage m/ flødeskum og frugt ï‚·
  • Appelsin/ mandel tærte m/cremefraiche ï‚·
  • Tiramizu m/ friske bær ï‚·
  • Chokoladekage m/ Sarah Bernhard og syltede bær ï‚·
  • Jordbær/rabarber grød m/ vanilje creme og nødder ï‚·
  • Chokolade mousse med anissyltede ananas ï‚·
  • Bryllups islagkage + Kr. 25,00 pr. couvert

Hertil serveres 1 glas dessertvin og kaffe med 1 glas cognac eller likør

Vælg mellem disse natmad:

  • Suppe efter eget valg
  • Pålægs- og ostebord med brød
  • Hotdogs med tilbehør
  • 2 slags tærte med salat

Pris pr. Couvert kr. 625,00 inkl. vin ad libitum under middagen ( maks. 5 timer ) bordpynt samt betjening

Pris pr. Couvert kr. 725,00 inkl. fri bar med øl, vand og vin indtil kl. 01.00 bordpynt samt betjening

Efter kl. 01.00 kr. 40,00 pr. person pr. time inkl. fri bar med øl, vand og vin ( afregnes i halve timer á kr. 20,00 pr. pers.)

Fest med overnatning
Pris per person i delt dobbeltværelse kun DKK 900,00
Pris per person i delt dobbeltværelse inkl. fri bar indtil kl. 01:00 kun DKK 995,00
Tillæg for enkeltværelse kun DKK 350,00


Selskabsmenuer

Supper:

Hummersuppe med jomfruhummerhaler og cognac kr. 79,- 
Pighvarrebisque med 2 slags fisk og friske krydderurter kr. 79,-
Creme florentine (spinatsuppe) med vagtel æg og croutons kr. 69,-
Porresuppe med rejer eller sprøde serrano strimler kr. 69,-
Kold gazpacho med rugbrødstuille kr. 69,-
Fiskesuppe m/kammusling og lakserogn kr. 79,-
Cremet Vesterhavsmuslingesuppe med sauterede urter af gulerødder, persillerod, porre og selleri vendt i estragon, serveret med skorzonerodschips og dildolie kr. 79,-

Forretter:

Trilogi af laks (røg, soya og citron) med salat og wasabicreme kr. 79,-
Ovnbagt torskeloin vendt i reje/kul crumble med safransauce kr. 72,-
Røgede kammuslinger med saltet skum, syltede løg samt blækmayonnaise kr. 79,-
Carpaccio af krondyr med små salater, vagtelæg samt svampechips kr. 79,-

Hovedrettter:

Helstegt oksemørbrad med sauterede grøntsager melonsalat samt mild pebercreme og Pommes Anna. kr. 229,-

Kanin pikeret kalvemørbrad med portvins sauce, årstidens grønsager, ristede svampe og Pommes fondant. kr. 219,-

Helstegt lammekølle med sauterede svampe, fløde-porre kartofler, mintgele,  friske grønsager samt lammeskysauce. kr. 179,- 

Helstegt kalvefilet med svampetimbaler, stegte grønsager, Madeira sauce, og krydderbagte kartofler. kr. 199,-

Langtids øl-pocheret Krondyrsfilet fra Klosterheden, samt rillette af braisseret krondyrkølle. Hertil Pommes Fondant, glaceret tørret rødbede samt rødbedepurée og rødbede crûdite, syltede perleløg, smørdampede urter og ølglace kr. 229,-

Svinemørbrad rullet i løgkul med krydderfars og serrano skinke, dertil ristet fennikel og æbler, serveret med Pommes Anna samt sennep og baconsauce. kr. 199,-

Kalvemørbrad med glaseret selleri, ærtepurée, Pommes Duchesse, portvinsglace samt ærteskud. 219 kr.
Stegt havtaske med citrontimian, poppet flæskesvær og stegte svampe, dertil Petitkartofler, sauce Beurre Blanc, brøndkarse og dild. kr. 229,-

Carvery:

Forret: Varmrøget laks på salat- serveres
Hovedret: 3 slags kød (Kalv, Svin, Fjerkræ ) med 4 salater 2 slags kartofler og 2 saucer.
Dessert: Tiramisu- servere
Pris pr. couvert kr. 319,00

Oste:

Ostetallerken med udvalg af lokale oste hertil hjemmebagt knækbrød kr. 89,-
Sesam marineret blå-hvid ost med syltede cumquats og brød. kr. 79,-
Filo indbagt gedeost med oliven tapenade og hjemmelavet pesto. kr. 79,- 

Vegetar retter:

Grønsags lasagne med salat og flutes. kr. 99,-
Gratineret blomkål med båndpasta og krydderurtesauce. kr. 89,-
Grillede grøntsager med hvidløgsdressing og kartoffelsalat. kr. 109,-
Grønsags terrin på salat med dressing og brød. kr. 79,-
Bulgur fyldte peberfrugter med spicy sauce og bagt kartoffel. kr. 129,-
Indbagte kartofler med rygeost og sauterede grønsager. kr. 109,-

Desserter:

Creme brulèe (lakrids,bær eller vanilje) med frisk frugt samt purèe. kr. 69,-
Citrondessert bestående af citronsorbet, citronfromage, citrontuille og citronkys. kr. 69,-
Chokoladebrownie med vanilleis, et væld af årstidens bær, krystalliseret chokolade, chokomayo samt purée af årstidens bær. kr. 79,-
Fromage med flødeskum og frugt (smag efter eget ønske). kr. 69,-
Nørre Vinkels nyfortolkning af TWIX, med en crumble af kørvelsukker, marengs, brændte mandler samt vanilleis. kr. 79,-

Natmad:

Asparges suppe med kødboller og flutes. kr. 59,-
Mulligatawny karrysuppe med ris, urter og kylling. kr. 69,-
Pølse og ostebord med brød og smør. kr. 79,-
Hotdogs lav selv med alt tilbehør. kr. 69,-
Frikadeller med kold kartoffelsalat. kr. 79,-
Tærter 2 slags med salat, dressing og flutes. kr. 79,-
Hakkebøf med bløde løg, rødbeder og rugbrød. kr. 79,-

Vinarrangement:

Velkomstdrink
Husets hvidvin, husets rødvin ad libitum
1 gl. dessertvin
Kaffe
Cognac eller likør
Pris pr. person kr. 350,-


Buffet

BUFFET NR. 1

RØGET LAKS MED RYGEOST OG SALTMANDLER
GRAVAD LAKS MED RÆVESAUCE
REJER MED KRYDDERURTEMAYONNAISE
INDBAGT FISK MED URTER OG SVAMPE
HELSTEGT OKSEFILET
2 SLAGS VALGFRI SALAT SAMT DAGENS KARTOFFEL
OSTE OG DESSERTBUFFET
HJEMMEBAGT MALTBRØD OG SMØR
KR. 248,00,-

BUFFET NR. 2

RØGET ØRRED MED FRISK SPINAT OG FLØDEOST
LIMEMARINERET LAKS MED LIMEMAYONNAISE
HAVTASKEMEDAILLON MED OLIVENTAPENADE
RØGET DYREKØLLE MED RABARBERSALSA
HELSTEGT KALVECULOTTE
2 SLAGS VALGFRI SALAT SAMT DAGENS KARTOFFEL
INDBAGT FISKERAGOUT MED KRYDDERURTER
HELSTEGT HONNINGGLASERET SKINKE MED FLØDEKARTOFLER
OSTE OG DESSERTBUFFET
HJEMMEBAGT BRØD OG SMØR
KR. 288,00,-

BUFFET NR. 3

PESTOBAGT LAKS
INDBAGT HVID FISK
TORSKEMEDAILLON MED BACON OG SPICY TOMATSAUCE
RØGET HELLEFISK MED SKYRMOUSSE
TATAR MED PEBERROD, PERSILLE, CITRON OG KAPERS
TORSKECARPACCIO MED ÆBLESALSA
LUN ANDEBRYST MED TRANEBÆRKOMPOT
KRYDDERURTESTEGT KALVEMØRBRAD MED SVAMPERAGOUT
2 SLAGS VALGFRI SALAT SAMT DAGENS KARTOFFEL
HELSTEGT OKSEFILET MED RATATOUILLE
OSTE OG DESSERTBUFFET
HJEMMEBAGT BRØD OG SMØR
KR. 318,00,-

SALATER

MELONSALAT MED RUCOLA OG HONNINGDRESSING
RØDBEDESLAT MED SELLERI OG ÆBLER
BROCCOLISALAT MED BACON
BULGURSALAT MED RISTET AGURK OG SOLTØRRET TOMAT
TOMATSALAT MED PESTO, RØDLØG OG MOZZARELLA
BLOMKÅLSSALAT MED SERRANOSKINKE OG KRYDDERURTER
SALAT MED HVEDEKERNER, GEDEOST, RISTEDE NØDDER SAMT SUR/SØD DRESSING