Kommende arrangement: Kom og Smag på naturvine sammen med Solfinn Danielsen fra Rødder og Vin

 

Traditionel vin er lidt af en bastion at udfordre, men i en tid, hvor der i stigende grad er fokus på miljø og rene fødevarer, er naturvin godt på vej til at blive folkeeje.

Solfinn Danielsen fra Rødder og Vin vil fredag den 9. marts kl. 17.30 præsentere dig for naturvin, som passer særligt godt til nordisk mad og sågar serveres på de fineste gourmetrestauranter. Du kommer også til at smage på hverdagens naturvine, hvor alle kan være med. Så sæt dig på bagsædet og følg med på turen, fyld naturvin i glasset og find inspirationen til selv at smage meget mere. Solfinn tager udgangspunkt i sin personlig beretning om, hvordan en selvlært sommelier faldt pladask for naturlig vin, på trods af en stejl skepsis og et uendeligt arsenal af fordomme.

Efter introduktionen til naturvinenes forunderlige verden vil du kunne nyde en 3-retters menu med dertilhørende naturvine i hotellets restaurant. Hele arrangementet koster 549 kr. per person, og der skal bookes plads inden på 97 82 22 11 eller info@slet-dette.norrevinkel.dk

Menuen er:

Snacks: Bagte rodfrugter, syltet svampe og Baba Ganoush

Forret: Stenbiderrogn med blinis rødløg, creme fraiche og vaffel med krydderurter

Hovedret: Svin med sprødt svær her til bønne cassoulet med chorizo og tørsaltet bacon

Ost: Brie med marineret abrikoser, Fyrmester med tomat chutney og Blå grube med nødder i honning

"Naturvin er ganske enkelt fermenterede druer, hverken mere eller mindre, og det smager fantastisk! Naturvin er produceret på håndplukkede økologiske eller biodynamiske druer og med så lidt indblanding som overhovedet muligt i forhold til produktionsmetode og tilsætning. Smagsmæssigt er naturvinen i en genre helt for sig og minder oftest ikke om konventionel vin."